ENDEES
VOXEMA
Hem
Varför digitalt?
Produkter
Användningsområden
Beställa
Service/support
Om Voxema/kontakt
Beställa från Voxema · Köpvillkor · Söka hjälpmedel · Leverans

Beställ / webshop


Du beställer produkten genom vår webbbutik. Priser för digital röstförstärkare samt olika paketlösningar återfinns i webbshopen. Du betalar i första hand med kreditkort och andra hand mot postförskott. Paket sänds till den adress du uppger i formuläret i webbshopen som måste vara din folkbokföringsdress (detta för att undvika att någon annan beställer produkter i ditt namn och hämtar ut det på en annan adress).

Önskar du hyra en digital röstförstärkare är minimitiden tre (3) månader. Du ansvarar för produkten under hyrestiden och skickar tillbaka den i den sända förpackningen. Det kan även finnas uthyrare på den ort/område du bor, genom en företagshälsovård. Var vänlig sänd ett mail till oss för att förklara ditt intresse att hyra så berättar vi var närmsta uthyrare finns. Du kan teckna en självförsäkring för röstförstärkaren under hyrestiden.

Önskar du leasa eller köpa fler röstförstärkare vid ett och samma tillfälle – ta kontakt med oss genom mail samt berätta om du varit i kontakt med oss eller en återförsäljare till oss vid samma tillfälle.


TIll Voxemas webshop


Solarit AB tar över Voxema 2018-02-09

Rösten i skolan. Rummets påverkan på rösthälsan - … 2018-02-09

65 till 80 procent av alla patienter hos logopeder… 2017-12-03

Senaste Nytt
Visa fler>>


Beställ / webshop
I Voxemas butik finns vår digitala röstförstärkare, extra högtalare, clips, väska och andra extra tillbehör.
Accepted Cards

Läs mer >>


Aktuella möten
Vi demonstrerar produkten på en rad orter i Sverige. Välkommen att anmäla dig till en kort demonstration av vad röstförstärkaren kan erbjuda. Om du har en grupp av intresserade kan vi ordna ett separat möte. Välkommen!Läs mer >>FacebookVoxema

Solarit AB
Humlegatan 27A
SE-722 26 Västerås
Sweden

info@voxema.se

+46 (0)21-338 01 70Läs mer >>