ENDEES
VOXEMA
Hem
Varför digitalt?
Produkter
Användningsområden
Beställa
Service/support
Om Voxema/kontakt
Beställa från Voxema · Köpvillkor · Söka hjälpmedel · Leverans

Köp- och leveransvillkor


Beställning
Beställningar kan göras antingen via vår webbshop eller via e-post på info@voxema.se
eller per telefon.+46(0)72-333 15 19
En bekräftelse på beställningen skickas ut till angiven e-postadress.
Skulle du inte få någon bekräftelse så måste du höra av dig till oss. För att göra en beställning måste man vara 18 år alternativt ha målsmans godkännande. Har du gjort en beställning av misstag så måste du kontakta oss omedelbart.

Betalningsvillkor
Betalning av varor sker mot postförskott/Alternativt mot faktura, betalningsvillkor 10 dagar
• Vid leverans mot postförskott löser kunden ut brevet/paketet på postkontoret / postutlämningsstället.

• Betalning med kreditkort.
Du kan välja att betala online med ditt Visa eller Mastercard/Eurocard. Du får då en avi i brevlådan som du löser ut ditt brev/paket från på avin angett uthämtningsställe för Posten. Det tillkommer ingen extra avgift om du betalar med ditt kreditkort. Du kan endast beställa mot din folkbokföringsadress om du väljer att betala med ditt kreditkort. Vi förbehåller oss rätten för att undersöka att den adress du beställt till är din folkbokföringsadress, om den inte är rätt förbehåller vi oss rätten att häva ditt köp. Vid genomförande av köp på sajten reserveras köpesumman på ditt kort/bankkonto. I det fall ditt kort är kopplat till ett bankkonto kan detta visas olika på kontoutdrag beroende på hur din bank valt att presentera reservationen.

Priser
Alla priser anges exklusive svensk moms för närvarande 25 procent.
Momsregistrerade företag i Europa betalar ingen moms.
Till Norge gäller särskilda tullregler (Importtull).

Leveranstid
Normal leveranstid är 2-5 dagar beroende på var i landet man bor.
Till övriga Europa normalt 3-8 dagar, vissa avvikelser kan förekomma.

Leveranssätt
Alla produkter levereras från vårt eget lager. Detta sker med hjälp av Posten, Posten Företagspaket eller Postpaket.Brev eller Postpaket hämtar du själv på postkontoret eller postens partner under normala öppettider. Observera att vid postförskott så måste brevet/paketet lösas ut.

Fraktkostnader
Vi har olika fraktkostnader som alla är baserade på Postens taxa och är beroende på varans vikt och storlek. VoxAmp kostar idag maximalt 150 kr inom Sveriges gränser.

Öppet Köp
Vi har alltid 14 dagars öppet köp/returrätt! Produkterna måste returneras i originalförpackning och får ej vara skadade. Kvitto eller kopia på faktura måste alltid medsändas. Kunden betalar alltid returfrakten. Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses ej ut. För att köpet ska hävas måste varan vara oss tillhanda inom dessa 14 dagar.

Outlösta paket
Outlösta paket debiteras med 400:-. Kostnaden faktureras i efterskott. Sker inte betalning inom utsatt tid så vidarebefordras alltid kraven till inkasso, inga undantag görs!

Garanti
Vi har om inget annat anges 12 mån garanti mot material- eller fabrikationsfel på våra produkter. För att garantin ska gälla så måste produkterna ha hanterats på normalt sätt och inte utsatts för påfrestningar utöver det vanliga. Produkten får inte vara isärskruvad eller bruten där det står att garanti inte gäller om man öppnar själva produkten.
Vid slarv eller felaktig hantering så gäller inga garantier. Garantin gäller inte heller vid åsknedslag eller liknande väderpåverkan.
Faktura/Kvitto på betald vara gäller som garantisedel. Registrera alltid din inköpta vara på Voxemas webbsida. Vid garanti- och andra serviceärenden betalar kunden alltid frakten till service och vi eller serviceverkstaden står för frakten ut till kunden.

Reservation
Vi reserverar oss mot felaktigheter i prislista och innehåll på webbsidan.

Nordiska Kunder
Vi levererar till kunder i hela Europa. Det är dock speciella regler som gäller vid leveranser till andra länder än Sverige. Kunder i Norge som bor nära den svenska gränsen bör i första hand beställa paketet poste restante.
Man hämtar då paketet på ett svenskt postkontor och slipper en dyr och långsam transport. Kontakta oss vid beställning från annat land än Sverige.

Hyra villkor
Särskilda hyresvillkor meddelas i samband med förfrågan. Maila gärna.Solarit AB tar över Voxema 2018-02-09

Rösten i skolan. Rummets påverkan på rösthälsan - … 2018-02-09

65 till 80 procent av alla patienter hos logopeder… 2017-12-03

Senaste Nytt
Visa fler>>


Beställ / webshop