ENDEES
VOXEMA
Hem
Varför digitalt?
Produkter
Användningsområden
Beställa
Service/support
Om Voxema/kontakt

Digitala röstförstärkaren VoxAmp - en klass för sig

Den digitala röstförstärkaren VoxAmp har levererats till logopeder, hjälpmedelscentraler, lärare på skolor med flera. Programmet i röstförstärkaren anpassar sig efter det tal som och omständigheter som den utsätts för. I och med att ljudet återges digitalt upplevs ljudet också vara ”äkta” dvs så nära den egna rösten man kan komma. Andra röstförstärkare på marknaden bearbetar och återger ljudet analogt. Reaktionerna hos användare är positiva. En lärare konstaterade att - "utan digitala VoxAmp hade jag varit tvungen att sluta som lärare. Den hjälper mig i vardagen." Från 2018 hanterar bolaget som sätter samman röstförstärkaren - Solarit AB - som försäljningskanal för produkterna med VoxAmp.

Läs mer >>
VOXAMP
Digitala röstförstärkaren VoxAmp - en klass för sig

Solarit AB tar över Voxema 2018-02-09

Rösten i skolan. Rummets påverkan på rösthälsan - … 2018-02-09

65 till 80 procent av alla patienter hos logopeder… 2017-12-03

Senaste Nytt
Visa fler>>

FacebookVoxema

Solarit AB
Humlegatan 27A
SE-722 26 Västerås
Sweden

info@voxema.se

+46 (0)21-338 01 70Läs mer >>
Beställ / webshop
I Voxemas butik finns vår digitala röstförstärkare, extra högtalare, clips, väska och andra extra tillbehör.
Accepted Cards

Läs mer >>
Registrera produkt
För att garantin och vår support ska gälla måste du registera din VoxAmp™.Smidigast är att göra det direkt via hemsidan.
Serienr:
 


Läs mer >>
Söka hjälpmedel
Vi har kontaktat och konsulterat Hjälpmedelsinstitutet för att på rätt sätt nå ut till landets hjälpmedelcentraler så att de kan tillhandahålla digitala röstförstärkare som hjälpmedel.

Läs mer >>
Om Voxema
350.000 svenskar har problem med rösten enligt logopeder. Vår vision är att så fort man känner obehag eller ansträngning så använder man den digitala röstförstärkaren VoxAmp.

Läs mer >>
Produkter
Produkter
Den unika digitala röstförstärkaren VoxAmp är grunden i vårt sortiment. Som tillbehör finns extra högtalare, mikrofoner,armväska, laddare med mera.

Läs mer >>
Paket