ENDEES
VOXEMA
Hem
Varför digitalt?
Produkter
Användningsområden
Beställa
Service/support
Om Voxema/kontakt
Kontakta oss · Om Voxema · Senaste nytt · Aktuella möten · Bli ÅF · Om hemsidan

Om Voxema


\"Röstförstärkare  
Voxema AB bildades med utgångspunkt att det skulle vara möjligt att skapa en digital röstförstärkare som utgår från de specifika behov olika personer har. I det program som är byggt har vi tagit hänsyn till olika typer av röstproblematik och de vanligaste förekommande önskemålen i samband med allt från rösttrötthet till bestående röstproblem. En analog röstförstärkare förstärker bara ljudet även de defekter man har i sitt tal. Ett program kan förtydliga och ta bort störande moment som smackljud och annat. Mer om detta under området ”Varför digitalt?”.

Detta arbete är gjort i nära samarbete med olika logopeder som förklarat olika röstsituationer och behov. Röstförstärkaren och dess program är testat på flera patienter bland annat de som har det allra tuffast – Laryopererade patienter (struphuvudet opererat). Vi har ställt stora krav på programmet som utformats tillsammans med Lundinova AB som har stor erfarenhet och kompetens med ljud och ljudåtergivning. Det har tagit 3,5 år men nu är serieproduktionen igång.

Voxema AB är ett svenskt privat bolag. Vi brinner för att lösa olika typer av röstproblematik kopplat till kommunikation och arbetsmiljö. Sätet är i Västerås, programmet utvecklat i Lund och den fysiska förstärkaren produceras i Asien. Voxema AB arbetar nära användarna och säljer/hyr ut produkten via vår webbutik. Givetvis säljs produkten till landsting och återförsäljare runt om i världen men även direkt till privatpersoner.Solarit AB tar över Voxema 2018-02-09

Rösten i skolan. Rummets påverkan på rösthälsan - … 2018-02-09

65 till 80 procent av alla patienter hos logopeder… 2017-12-03

Senaste Nytt
Visa fler>>


Beställ / webshop