ENDEES
VOXEMA
Hem
Varför digitalt?
Produkter
Användningsområden
Beställa
Service/support
Om Voxema/kontakt

Användningsområden


\"Modell/kavaj\"  
Röstförstärkaren från Voxema är portabel. Du kan använda den inomhus och utomhus. Brusreduceringsfilter gör att enbart rösten upptas och återges - inte bilar, vind, puffar och annat. Den tål värme och kyla. Konstruktionen är gjord så den också skall vara vattenavstötande. Eftersom det finns två olika ”mode” dvs. inställningar – en för viskande tal och den andra för normal samtalston – kan man välja vad som passar för situationen.
Exempelvis kan inställningen för viskande tal användas vid ett sammanträdesbord.
Istället för att höja och sänka rösten i olika situationer använder du istället det steglösa ljudet i röstförstärkaren. Det gör att din röst inte blir ansträngd – det avlastar rösten.

Din röst bär fram bättre då talet är tydligare och befriat från smackljud och brus. Ljudet kan höjas och sänkas efter behov. Du kommer att höras tydligt även i ett större rum. Det går att koppla extern högtalare till röstförstärkaren vilket gör att din röst hörs ännu tydligare.

I kommande versioner erbjuds trådlösa kopplingar till högtalare och mobiltelefon.

Du kan använda röstförstärkaren i bilen, klassrummet, på sammanträdet, i affären – kort sagt var du än befinner dig. Du laddar den som en mobiltelefon och batteriet håller för normal samtalstid under en hel dag utan att behöva laddas upp.

Det är lätt att börja använda den digitala röstförstärkaren. Ladda upp batteriet, häng på dig röstförstärkaren (eller fäst den med ett klipp på ett klädesplagg eller bälte) , ställ in på rätt talläge och anpassa ljudnivån.


\"Paket  
Voxema erbjuder olika paket för oika användningsområden och yrkesgrupper som:
- Förskollärare
- Lärare*
- Präster
- Ridlärare
- Parkinsson

* På bilden ser du Lärarpaketet

Självklart kan vi skräddarsy fler paket för situationer och miljöer.

\"Armväska\"  
För den som inte vill hänga röstförstärkaren runt halsen eller sätta fast den med klämma på kläderna finns ytterligare ett alternativ. En armväska i svart eller vit som man trär på armen och sedan låter sitta på överarmen. Praktiskt


Solarit AB tar över Voxema 2018-02-09

Rösten i skolan. Rummets påverkan på rösthälsan - … 2018-02-09

65 till 80 procent av alla patienter hos logopeder… 2017-12-03

Senaste Nytt
Visa fler>>


Beställ / webshop